Половината й глава беше обръсната, носеше със себе си косичката,

...
 Половината й глава беше обръсната, носеше със себе си косичката,
Коментари Харесай

Извергът, обезобразил Дебора, е рязал пресметливо, разкри лекар

 Половината й глава беше обръсната, носеше със себе си косичката, споделя доктор Стоян Петров

Мъжът, който преби и обезобрази Дебора от Стара Загора, е рязал пресметливо. Това сподели пред бТВ доктор Стоян Петров, който е бил на промяна в Спешното поделение в окръжната болница в злощастната вечер, когато 18-годишното момиче е нападнато. Той е този, който я приема, прецизира репортерът Владислава Тричкова.

„ Видях десетки рани в региона на лявата ръка, левият крайник, две напречни по гърдите, носът беше кървясъл, а едното око – насинено. Не съм ги броил. Момичето беше в потрес. На половината й глава беше избръсната косата. Картината беше жестока. Не желая дори да си припомням по какъв начин изглеждаше. Раните са нанесени с изострен като скалпел предмет и са с идентична дълбочина “, съобщи доктор Петров. 

„ Извършителят най-вероятно се е подготвил. Прави успоредни шевове. Рязал е пресметливо. В никакъв случай не може сама да се е самонаранила “, прибавя той.

Общественото неодобрение, провокирано от обезобразяването на 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора, докара до рокади и до оставки. Временно освобождават от служба правосъдният доктор, поради който се дефинира телесната щета на момичето с 400-те шева като лека, сподели водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев. Беше разжалван и заместник-окръжният прокурор на Стара Загора.  

„ Става дума за заместник-административния началник на Окръжната прокуратура в града на липите. Неговата оставка изиска и получи изпълняващият длъжността основен прокурор  Борислав Сарафов, като главните аргументи по тази причина са съществени пропуски, позволени от обвинителя в процеса против обвинения Георги Николаев “, изяснява репортерът  Владислава Тричкова.

„ В известието, което получихме от прокуратурата, написа, че работата на двамата прокурори – както на този от Окръжната, по този начин и от Районната, ще бъде тествана, като интервалът ще обгръща последните две години. Освен това с поста си, само че към този момент краткотрайно от през вчерашния ден се разделя и правосъдният доктор, който дефинира пострадванията на 18-годишната Дебора като лека телесна щета. Той работи в окръжната болница. Вчера е била подписана и сутринта му е връчена заповедта му. Засега се знае, че ще е отхвърлен най-малко до момента в който продължи следствието “, посочи тя. 

Тричкова показа, че се е пробвала да се свърже с разжалвания обвинител, само че не й отговарял по телефона, а правосъдният доктор не бил открит на адреса, където живее. „ Опитах се да му се обадя, само че подвигна жена, която твърди, че сме имали неточност, а точно на този номер преди няколко дни наш човек съумя да беседва с лекаря “, добави тя. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР